Post by Solembum on Feb 13, 2010 18:19:07 GMT
weakness in the blood RPG
Unod már Bella állandó hisztijeit? Jacob már hidegen hagy és Alice jövőbelátó képessége sem csigáz fel? Az a sok ostoba hadonászás egyszerű botokkal, undorító kígyófejű gonosz ürgék és beszélő süvegek... a Harry Pottert is unod, nem de?
"Sziasztok, Sookie Stackhouse vagyok, egy egyszerű pincérnő, itt Bon Tempsban. Tudjátok... a Merlott's-ban. Biztosan láttatok már, hiszen nálunk mindenki megfordul. Szinte az egész város ide jár. Szeretek napozni, szeretem a nagymamámat, a bátyámat és a kollégáim egy részét. Sőt, azon kevesek közé tartozok, akik bírják a főnöküket, leszámítva azt, hogy az fülig beléjük van esve. Jah és mellékesen Sam, egy alakváltó. Hát igen... én is jó helyre csöppentem. Én mások gondolatait hallom, Sam alakváltó, a pasim, Bill, akinek különös módon nem hallom a gondolatait, egy vámpír. A legtöbben gyogyósnak neveznek. Én ezt csak mázlinak hívom. "
Ha szabadságra vágysz. Ha már minden idegszálad rongyosra tépődött. Ha már meguntad, hogy a vámpírok megölik az embereket egy-egy táplálkozásuk alkalmával. Ha minden vágyad, hogy benézzhess egy vámpír-klubba és netán valamelyikkel ágyba is feküdhess.
Akkor gyere hozzánk. Hozzánk, ahol a vámpírok szintetikus véren élnek, ahol a vámpírok a társadalom elismert tagjai, ahol a vámpírok kiharcolták szabadságukat, ahol nemhogy vannak +18-as topicok, hanem csak azokat találtok és ahol mindenki csak téged vár!
Charlaine Harris True Blood kötetei alapján.
TRUE BLOOD RPG
INNI ÉS ÉLNI HAGYNI
INNI ÉS ÉLNI HAGYNI