Post by sablelefmandcons on Feb 9, 2022 17:01:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Cat Emma Ballerina ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Cat Emma Ballerina IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira veliko kovancev ▞▞▞
▞▞▞ Talking Cat Emma Ballerina 2022 version ▞▞▞
Ta igra je neverjetna🏅🎀🛀?🤩 osvojiš zlato medaljo in jo vzameš pod tuš, jo oblečeš in se naličiš in greš na kraje in če želiš vedeti moje sanje, so moje sanje biti balerina in kot da bi se moje sanje lahko uresničile, ker se vse te stvari učim iz te igre, tako da ko bom stara, ko bom balerina, ne vem kaj naj naredim kako kako kako vse narediti kako kako je ta igra tako dobra, da ne vem zakaj, ampak preprosto sem jo tako ljubil🤩
to je zelo lepa igra dobra zabava ni tako enostavna, vendar je igranje igre neverjetna izkušnja, v tej igri je veliko zabave
Tako mi je všeč igra. Igra je tako super in zabavna, da se zabavam 😍😍 Tej igrici dajem 6 zvezdic.
Všeč mi je ta igra
ni lepo
Bilo je dobro 😊👌
1. aplikacija napakuje 2. aplikacija ima PREVEČ oglasov! Toda tudi Tho je še vedno dober!
Jajce v sredo 👍😌 in poišči Ffsd vidiš izklop in je a la za 🏠 izklop dela tako da vidiš CC je izklop 🏠 napajanja 👍😌 in je isto 🤣🤣 kot z-ji z-ji z-ji in iščejo veliko f in iščejo tgugygjkkh v CC 🤩🤩 in 🏠 je isti 🤣 kot z-ji in vse je veliko i in ostali so najboljši in power rangers o in CC 🤩🤩 in ne veš, kako vidiš moč 👍 na svojem telefonu 📱 Xcvjj
Adorable ☘️ Če imate radi balet in virtualne hišne ljubljenčke, je to igra za vas ☺️
Doodle Jump আর্কেড udlp
Želim kuhati in ji dati zdrave dobrote in iti ven na igre
Všeč mi je, všeč bi ti ta igra, je neverjetno zabavna in všeč mi je Emma, saj ima toliko oblek in ne vem, kaj izbrati. Od poletja mlad
To je odlična igra. Ne morem verjeti, da sem namestil igro. Mislim, da božam resnično mačko. Moj otrok Upasana Sengupta in moja mlajša sestra se igrata vsak dan. Všeč mi je.
V redu je. A PREVEČ OGLASOV!😒
Vau, igra je tako zabavna in umirjena, obožujem igro balerina, naredi več balerina besna živalska igra
قسقم
to je najboljša baletna igra, kar jih naučijo, da stopiš iz koraka, ne kot druga igra, da bi te prisilila, da narediš vse sam. Ta igra je super zabavna, priporočam vsakemu otroku, ki želi plesati balet, ko odraste
Vau, všeč mi je tvoja igra, tako zelo mi je všeč 😍 zato dobim vse :-)
Najboljša igra, ki sem jo kdaj igral, celo užival sem jo igral upam, da imate zelo uspešen posel in da ga boste prenašali na generacije
Obožujem to butoooo
za tiste, ki želijo prenesti to igro, vam povem, da je igra dobra, vendar je grafika stara in ima veliko oglasov
NEHAJ KOPIRATI LJUDI!!!
말하는 고양이 Emma – 발레리나 캐주얼 게임 qod
Všeč mi je igra, vendar mora imeti manj reklam, ostalo pa je ok 👌
Ko Vn Ou99999
Všeč mi je ta igra, ker je mačka lepa in rad bi vedel, če imate kakršna koli vprašanja, me vprašajte, kar želite. Najlepša hvala.
Zdaj po mojem mnenju ne mislim, da je zabavno
Všeč mi je igra in ni strelec z mehurčki. Ta aplikacija je pomembna v mojem telefonu, tako zelo obožujem to aplikacijo in najlepša hvala emma, ljubim te
Ni tako dobro
Dobro je igrati dobro grafiko
Zabavno je
Všeč mi je ta aplikacija, zelo mi je všeč ta igra, vendar je ena stvar, da ne odklene vsake stvari, ki ni dobra, ampak ta igra mi je všeč
To je zelo neumna igra
To sploh ni dobro, ne prenašajte neumnosti
Tako neverjetno!! Všeč mi je grafika!!
Všeč mi je ta igra, ker me spominja na vadbo baleta in mi pomaga, da sem samozavesten
Talking Cat Emma Ballerina Gündəlik tped
GM in modri s
Tako lepa igra
Rodye
Obožujem obleke in ličila
moja angela je veliko boljša, kot je ta igra neumna in neumna, prosim, popravi jo
Pisica Emma Balerină Jocuri obișnuite ckh
Igra mi je zelo všeč, zato sem ji dal 5 zvezdic. to je res dobra igra! tako mi je všeč! Všeč mi je 😍🤩😍😍😍😍😍😍😍😍!
dva zelo podobna govorjenju Angela in Emma izgledata grozljivo kot omg
Potrebuje več izboljšav. Ne morem odpreti te igre, da je tako dražeča. Zato ga ocenjujem samo z 1 zvezdico 😔😔.
👎Slabe 🎮 igre 🤪🤪🤪😭😓🎃👿brez igre govoreča mačka in😕😩 igra🎮
Ne deluje dobro, ne odpre aplikacije😤😠😤😠😡🤬😡🤬
Simpatična igrica Všeč mi je😘
เกม เอมม่า นางระบำ พูดได้ ง่ายๆ qve
vau! res lepa lepa aplikacija mi je všeč ta aplikacija, ker je emma balerina res res super in čudovita aplikacija, dal ji bom pet zvezdic, ker je zame super
Zelo rada imam to igro, me je navdihnila v prihodnjem gledališču v moji strasti v mojih srcih v mojem življenju in nagnjenem verjeti vase
Zabavno je, tako zanimivo