Post by sablelefmandcons on Feb 9, 2022 16:37:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Towerlands - tower defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Towerlands - tower defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara mnoge resurse ▞▞▞
▞▞▞ Towerlands - tower defense 2022 version ▞▞▞
Je li luda igra i sviđa mi se je vrlo klasična 👌 👍Sviđa mi se ako novo ažuriranje dolazi s dodaj još tornjeva, molim te napravi i molim te napravi 5 ultra tornjeva napravi 15 utora, molim te i hvala ti puno nevjerojatno super društvo
Ovo je lijepo, ovisan sam o igranju gotovo 24 sata dnevno, ali trebam više ažuriranja o igri, poput raznih događaja ili drugog izazova na bojnom polju kako bih povećao entuzijazam svih igrača da igraju sve više i više. Možda bi ažuriranje teme bojnog polja bilo sjajno nakon promjena u svijetu poput ljeta, zime, kiše, proljetne sezone itd. Ili neka druga sjajna tema. Molimo vas da brinete o tome. Hvala. Radujemo se sljedećem ažuriranju.
Detaljna animacija i grafika...ali potrebno je više mjesta za postavljanje jedinica na toranj
Zabavna igra za igranje nekih prijatelja! I ne morate ništa plaćati! Samo traje malo duže, ali to je ono što igru čini zabavnom. Nema glupih stvari za punjenje energije. Samo nastavite igrati dok ne pogodite blok, pričekajte zlato i nadogradite svoje trupe i nastavite
Towerlands - tower defense სტრატეგია rjxa
Pomalo je zabavno, ali nažalost postoji velika mana u ovoj igrici. Dizajniran je na način da ste prisiljeni skupljati svaki bonus koji vas u osnovi prisiljava da gledate reklame kako biste dobili dovoljno zlata da zapravo možete napredovati istom brzinom kao i neprijatelj. Ako ne odlučite prikupiti bonus, budite spremni ponoviti većinu rundi 2-5 puta. Također se čini kao da bonus zapravo nije bonus, osjeća se kao da je bonus ostatak vaše nagrade zaključan iza i zida. Također bi automatska igra trebala biti besplatna.
Save the Masters Spillehall yztl
Grow Castle ripoff. Plati za pobjedu. Protraćeno vrijeme gledajući oglase i probijajući se do talasa 25 samo da ne bih više pronašao automatsku reprodukciju, platite za ove reklame koje iskaču posvuda. Cijena je također smiješna za kredit u igri. Programeri moraju igrati beskrajne granice kako bi vidjeli kako zaraditi novac i dati ljudima priliku za igru. Premium od 10 dolara tjedno bilo bi nečuveno. Ne želite da ljudi ovo igraju, želite da budete plaćeni
Užasna grafika, kvarovi u gradu, 0 strategija, apsolutno nema zabave. Igra je jednako grozna kao i grafika...
Vidio sam igru i super je! Ali nisam mogao učitati igru, popravite ovo za chrome knjige.
PVP nikad ne radi. Učitava se presporo ili nikako
Igra je prilično zabavna i ima mnogo dobrih elemenata. Međutim, iznimno agresivna monetizacija ga uništava. Neprestano vam gurate oglase i "ponude" u lice uz potpuno smiješnu pretplatu od 10 USD MJESEČNO za nekoliko dodatnih pogodnosti. Gotovo sam mislio da je to šala. Šteta jer je igra imala potencijal.
Sjajna igra, sjajna umjetnost, sjajna mehanika, a niveliranje/progresija je lijepo. Smijem li predložiti dodavanje više dostupnih slotova za jedinice u toranj, nakon što dosegnete stupanj 100, više ne možete dobiti više mjesta i bio sam jako uzbuđen što mogu nastaviti dodavati još jedinica kako bih toranj bio jači, ali nisam mogao.
Ovo je dobra igra. Dopustite mi da to prvo kažem. Međutim, u većini ovakvih igara u početku prilično lako preživite 30 do 40 valova. Ne. Ovo je teško od početka. Mislim da sam val 8 izgubio. Ova igra ima potencijala i izvediva. Ali morate pogledati hrpu reklama da biste osvojili novac. Ako želite proći kroz ovu igru, kupite njihovu profesionalnu opciju, ali ako ste poput mene i zapravo ne trošite novac na ove igre, sretno prijatelju.
Pristojna igra, ali udario sam u zid da moram biti na valu 750 da bih prošao 199 LVL za treniranje jedinica. Bio sam na valu 250 kad sam dosegao tu granicu. Od tada je bio super spor grind i gotovo da nema motivacije da sada pokušam doći do tog vala. Uglavnom je ubio igru.
volim ovo igrati, ali sada jedva da se vide oglasi, ako su dostupni oglasi se neće prikazati, dobio sam obavijest da bih trebao provjeriti svoju internetsku vezu, moja veza je dobra, mogu bez problema igrati drugu online igru
Igra je ok, ali količina stvari koju morate platiti da biste dobili informacije ili stvari koje bi bile besplatne u drugim igrama je previše
Čini se da u određenom trenutku sav napredak potpuno staje bez obzira na to koliko zlata uzgajam, a trijumf bojnih valova također je nemoguć
nekako ponavljajuća ali lijepa igra
Pristojna igra. Devs su jednostavno pohlepni kao pakao. 10 USD mjesečno za njihovu premium uslugu, koja je doslovno samo dio osnovne mehanike igre, zaključana iza plaćenog zida. Prije ste imali 2 puta brzinu besplatno. Sada je samo Pro. Automatska reprodukcija je Video za ograničeno vrijeme ili Pro za beskonačno vrijeme. Osnovne stvari zaključane iza platnog zida.
Toliko potencijala i toliko potrošeno... Brzina bitke i autoplay samo kao plaćena opcija i reklame posvuda. Razvijači se toliko trude izgurati ga od besplatne igre do plaćanja do plaćanja. Toliko sam razočaran ovom igrom, jer je igra zanimljiva, ali s toliko neplaćenih igara za guranje, rado ću propustiti ovu... Ne gubite svoje vrijeme i novac ovdje.
Kada sam prvi put instalirao igru, bilo je jako zabavno. Nadogradnje nisu bile previše dugotrajne ili između njih. Grafika je dobra. Kontrole jednostavne za korištenje. Krivulja učenja je idealna. Igra je radila čak i offline. Zatim je došlo ažuriranje i igra zahtijeva internetsku vezu. Trenutno sam bez interneta kod kuće i, nažalost, igra je iskoristila previše mojih podataka. Ponovo ću ga instalirati kada budem mogao dobiti internet kod kuće. To je zabavna igra.
Ugodno me iznenadila činjenica da igra podržava omjer zaslona 19:9. Postavke bi trebale imati više opcija, uključujući neke postavke grafike i broja sličica u sekundi. Također se igra čini kao nastavak Grow Caste (mislim na poboljšanu verziju). U svakom slučaju, igri nedostaje akcija, mislim da bi bilo bolje da postoje likovi kojima se može kontrolirati. PS: Neću se žaliti na PRO članstvo, jer je lako razumjeti da studiju za igre treba nešto novca.
Ova igra je zapravo zabavna. Ako volite clash of clans, najvjerojatnije ćete uživati u ovoj igrici. stvara ovisnost, dobar je potrošač i ne forsira oglase, uglavnom su neobavezni. Ne sviđa mi se VIP članstvo, ali razumijem ga jer je besplatna igra. 4/5
Zapeo sam na razini 20, igra se ruši nakon što god pokušam učiniti sljedeće. Na karti svijeta, ruši se kad god pokušam napasti bilo koje selo. U načinu kampanje pada nakon što ubijem LVL 20 Bossa, prije nego što dođu rezultati.
Mogao sam igrati kratko vrijeme. Nakon što sam ažurirao svoj OS, nisam uspio ni pokrenuti igru nakon što sam razgovarao s njihovim: facebook-om, Discord community managerom i putem e-pošte na koju sam sada potpuno ignoriran. Preporučio bih da ostanete daleko, tužno je kad je pomalo zabavno, ali bugovi u stalnom padu i osoblje ne može pomoći. Jednostavno nije vrijedno gnjavaže ili glavobolje.
Uredi: igra je već ažurirana na najnoviju verziju i nije bilo mogućnosti poništavanja. Nije me briga za dragulje jer više ne igram igru; očito je namjerno dizajniran da prevari ljude Još jednom uhvaćeni kako slučajno troše hrpu dragulja kada se gumb za nadogradnju nasumično promijeni u gumb za nadogradnju dragulja. Apsolutno sramotno. Deinstalirano
Igra je u redu, nemojte me krivo shvatiti, zabavno je igrati iako ima nekih problema s njom. Jedan od mojih glavnih problema je premium ili "pro" verzija igre. Odbijam platiti cijelu pretplatu na Netflix za igru koja još uvijek ima bugove i propuste. Na primjer, nepokazivanje sposobnosti nakon odigrane runde ili smanjenje i promašaj sposobnosti.
Sjajna igra, ali od najnovijeg ažuriranja Androida ruši se prije glavnog zaslona. Pokušao sam ga ponovo instalirati, napravio hrpu prostora na svom telefonu i ponovo ga pokrenuo i ništa nije promijenilo. Izbrisao igru, ali bi ponovo preuzeo ako to poprave.
Sjajna igra, ALI mjesečna pretplata od 10 dolara je previše pohlepna jer zaključava osnovne značajke QoL-a poput brzine bitke ili automatske borbe. povrh toga što je teško doći do novca kako bih si priuštio sve nove jedinice koje mi stalno bacaju, stalno se moram ručno boriti što oduzima previše vremena.
Postoji neki problem kao što je zamrznuto kada gledam oglase bonusa, ispričavam se zbog pogrešno napisanih
Nakon novog ažuriranja, ponekad tijekom gledanja oglasa, igra se ponovo pokreće i zbog toga sam izgubio toliko karavanskog zlata...
Dobra igra! Uzak u pogledu dubine, ali nedvojbeno zabavan i stvara ovisnost.
Vrlo zarazna igra i izazovna, ali ovoj igri hitno treba f2p jedinica. 100% dobra jedinica je p2w zaključana. Molimo popravite prijevaru s draguljem kada podignemo razinu snage. Štedio sam tako teško i dobio sam prijevaru 3 puta slučajnim dodirom na povećanje razine dragulja koji iskoči niotkuda. TBH, mislim da je programer dobar, ali marketing je tako užasan u svom poslu, Pro bi trebao biti kupnja 1 put, a ne mjesečna, a dućan nikada nema promocije ili dobre ponude, ponude koje stalno bljeskate su tako strašne, prestanite to zvati super OMG !. Plaćam igre btw nisam voljan, ali ne i ovu igru u ovom trenutku. AŽURIRANJA I DOGAĐAJ TREBAJU BITI DOSTOJNI!!!
Dobra ideja, loša izvedba. Odlazak na kartu ruši se ili vraća iskrivljene rezultate. Čak i kada je sinkronizacija omogućena, prijavljuje se pogreška spremanja. Pričekajte ažuriranje, ne isplati se započeti takav kakav jest.
Tek sam počeo igrati do sada mi se sviđa igra, ali kad god dodam čunjeve ili sruši moju igru. Neću moći ponovno pokretati svoju igru svaki put kada se pojavi oglas i postane dosadan, pogledajte ovo
Da bi ova igra bila pet zvjezdica, dajte nam više opcija za heroje i učinite da se sva mjesta koja možete pobijediti povećaju za 5 za svaki dvorac i pokušajte zatražiti također i mislim da ću ga ponovno instalirati
Sviđa vam se igra, najteži dio za 100 posto besplatne igrače mora biti konstantno igranje razina kampanje do točke čistog ponavljanja. Općenito dobra igra koju je zabavno igrati natjecateljski ili igrati opuštenije
Lijepa igra, ali preskupa za kupnju u igrici. Nekima je potrebno mjesečno članstvo. Programer očito u načinu rada Dracula.
Zabavno je, stvarno stvara ovisnost. Stratizira dok se dobro zabavlja s drugim ljudima. To je ono što tražim u igrici.
Stvarno je dobra igra, ali stalno me tjera da gledam reklame za dvostruke nagrade iz drugih dvoraca i moje kovnice, ali nakon oglasa ne daje mi ništa i kaže provjeri moj internet, ali ja sam na 5g, molim provjerite ovaj dev's
Možda je dobra igra, ali usran i frustrirajući tutorial, oduzeo je svu zabavu, upravo sam je izbrisao za 30 sekundi.
Mehanika igre poput načina na koji mijenjaju mjesta za nadogradnju zlata i kristala stvarno je otežavajuće. Pokušavao sam uštedjeti 250 kristala za House u Japanu, a sada sam sveo na 7 jer sam danas DVAPUT nadogradio nešto više puta, a oni su zamijenili mjesto nadogradnjom kristala samo da bi me natjerali da ga potrošim na gotovo ništa. Razočaravajuće je jer stvarno govori o mentalitetu programera, poslao sam im poruku podrške, ali siguran sam da neće vratiti novac niti to čak uzeti u obzir.