|
Post by Solembum on Jan 26, 2010 20:06:11 GMT
Minden elkezdődik valahol, ahogy a mi történetünk is. Megmagyarázhatatlan okokból kifolyólag néhány ember különleges képességgel született. Még nagyon -nagyon régen, több mint 50éve erre egy Peter Dolwin nevű férfi rájött.
"Sétáltam a parton, amikor egy csapat férfit, nőt, és gyereket vettem észre. Megbújtam az egyik fa fagyasztott, és még voltak olyanok is, amikről nem tudtam, mit csinálnak csak éreztem, hogy ők is különlegesek. Először csendben tovább álltam, de másnap is láttam őket, és kezdtem tőlük félni. Túl sokan voltak, talán hadsereget szerveznek. Ez volt az első gondolatom, de nem hagyhattam, így szóltam több barátomnak, akik másoknak, és amikor már elegen voltunk, megtámadtuk őket. Nálunk is volt veszteség, ahogyan náluk is, és sajnos maradtak túlélőik. Viszont ekkor alakultak meg a vadászok. Megfogadtuk, hogy megöljük a világon az összes különleges képességű embert."
Persze ha beszéltek volna velük, rájöttek volna, hogy ők senkinek sem akarnak ártani, csak magányosak voltak.
Te kivel vagy? Vadászol rájuk, vagy segítesz megszökni? Netán te is különleges vagy? Üldözött maradsz vagy üldözővé válasz? Te döntöd el, de előre szólok, nem lesz könnyű az életed.
|
|
|
Post by omavokotazaw on May 5, 2019 16:37:56 GMT
23 <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone No Prescription</a> tvh.krrq.brising.proboards.com.yau.cg mewkid.net/buy-prednisone/
|
|
|
Post by uowipameo on May 5, 2019 18:39:53 GMT
|
|