Post by sablelefmandcons on Feb 9, 2022 17:04:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Knife Hit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Knife Hit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód glitch gems ▞▞▞
▞▞▞ Knife Hit 2022 version ▞▞▞
Knife Hit · Fejlesztő : y.s.a app maker · Változat : 1.1 · Kategória : Árkádjátékok · Frissítés : April 29, 2021 · Követelmények : Android 4.1+ · Tartalom Besorolása
mértnem tölti le gyorsan
Hit - Kézzel írott vektor kalligráfia betűkkel szöveg kereszt alakú. ... Vintage monochrome tattoo studio badges with crossed military knives tattoo
Nem rossz
Knife Hit Аркады bisy
Ez a játék késik, mint az MF-játékokat, mint ezeket, ki kell venni a boltból, és vissza kell tenni, amikor a játék zökkenőmentesen fut.
Fizettünk azért, hogy „nincs hirdetések”, és most van egy BOSZANTÁLÓ szalaghirdetés, amely a képernyő alján marad, amíg a játék nyitva van. Nevetséges! Minden pénzt vissza kell fizetni mindenkinek, aki fizetett a hirdetések megszüntetéséért. Letép!
a hirdetések nevetségesen bosszantóak, ami miatt a játék egyáltalán nem élvezetes! helypazarlás
Jó ez a játék
A hirdetés akkor is összezavarja a játékot, ha megérintem, hogy nem akarok elemet a hirdetéshez, akkor is megjelennek egy hozzáadás, de ebben az esetben nem kapok semmit, ez annyira bosszantó
A játék jó, de kurva laggos a rengeteg hülye reklám miatt.
Túl sok tolakodó reklám. Ez annyira bosszantó. Nem bánom, ha hirdetek egy második esélyt, de nem akkor, amikor veszítünk. Néha nincs lehetőség a hirdetés kihagyására, így végül a teljes 15 vagy 30 másodpercig nézi. És nem távolíthatja el őket egyszeri fizetéssel a heti előfizetés miatt. A játék eltávolítása
Remek játék. A gyerekeim függőek.
Knife Hit آرکید pery
Ez a játék nagyon szórakoztató és addiktív. Valós idejű gyilkos, és nem frusztráló.
OMG...ez egy késes ütés vagy a hirdetések játéka. Ez a játék több hirdetést tartalmaz, mint a tényleges játék, ami nem megfelelő. ó...nem bírom látni ezt a sok hirdetést. Azért telepítettem ezt a játékot, hogy játszhassak, nem azért, hogy lássam ezt a sok hirdetést. Tehát jobb lesz, ha a hirdetéseket csökkentik a játékban.
Jó a játék de ár egyszer letöltöttem de most mégint letöltöttem és most nincsenek olyan jó késeim😒 de mindenkinek a jálom🙃
Nagyon szép játék, a házamban mindenki játssza ezt a szép játékot, de csak egy probléma a hirdetések, de nem túl szép alkalmazás játékhoz
hát kivittem a játékot de egy idő után gyorsan meglehet unni
Eh, nagyon jó, de már meguntam. Ha csak egy időhúzást keres, akkor ez a játék nem más, mint egy otthoni játék
Túl sok reklám...
Ez egy fos aki szerti az homár
Ez egy igazán szórakoztató és élvezetes játék. De ha ráhelyezed az internetet, millió hozzáadódik minden szint után.
Ennyi szar reklámot...
Az ötlet jó, a grafika rendben van, de alapvetően ugyanaz újra és újra. Nagyon dühös, és inkább nem teszem túl magam a játék miatti stresszen
Rohadás sok benne a reklám mellett továbbra is laggol mint a szar
túl sok hirdetés. és utálom, hogy ha elrontod, újra kell indítanod az összes szintet. amúgy jó a grafika.
Borzalmas késés borzalmas hirdetések
nagyon sz#r csak azért játszok vele hogy ne unatkozzak!!!!!!!!!!!!!¡!!!!!!!!!!!!😡😡😡😡😡😡
Jfg
Egész jó de kivittem már az összes küldetést. És így unalmas
Egy hülye rage game
Nagyon szeretem a játékot, egyáltalán nincs túl sok reklám! Imádtam ezt a játékot a telefonomon.
Ez a kedvenc játékom, sok késem van, jók a pályák! De egy gondom van vele... Az hogy az aranyalma csak négyet ér... Érhetne pl 10et
Megkapom ezt a hirdetést, amitől nem tudok megszabadulni, és nem fog eltűnni, csak ott van, és pokolian idegesítő, és vannak olyan hirdetések a játékmenet közepén, mint a srácok, miről van szó
Ez a játék nagyon jó
Crazy Cooking - Star Chef Gündəlik gqxc
Élvezem a játékot. Néhány dolgot meg kell néznem a jövőbeli fejlesztésekkel kapcsolatban: Egy képernyő hozzáadása, ahol megtekintheti az elért előrehaladást. Különféle módokon is szerezheti be ezeket a gyönyörű almákat❣️
televan reklámal!!!!
Szar
nem tölt be. Tökéletes a kapcsolatom, és a képernyő mindig elsötétül. Nem csak én, hanem a barátaimmal is megtörtént, és semmilyen más alkalmazásban. Kérjük, javítsa ki.
Elég jó